20% mere effektiv med Mindmap

At bliver 20% mere effektiv, betyder at du får en hel arbejdsdag til rådighed hver uge! Forksningen viser, at vi ved at bruge visuelle værktøjer som Mindmap bruger mindre kognitiv anstrengelse og derved frigiver ressourcer.

I et videnskabeligt forsøg målte forskerne hjernens aktiviteter på testpersoner og fandt, at ved brug af mindmap blev testpersonerne op til 20% mere effektive. Dette skyldtes at blandt andet at testpersonerne skulle bruge færre kognitive ressourcer på at udføre de opgaver de blev bedt om at udføre.

Ved at præsentere informationer på en visuel måde med mindmap blev det meget nemmere for hjerne at bearbejde dem. På et mindmap bliver alle informationer vist på én gang i en struktur, som binder informationerne sammen på en logisk og systematisk måde. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at søge efter informationer flere forskellige steder. Hemmeligheden bag den mindre brug af hjernen for at lave de samme ting som før, er at det bliver nemmere at finde og strukturere den viden, som skal bearbejdes.

 

DET BETYDER DET FOR DIG

I din hverdag bliver du bombarderet med en masser information fra mange forskellige kilder og medier. Ved at visualisere det hele i et mindmap, kan du få et bedre overblik og bliver ikke nødt til hele tiden at skifte mellem de forskellige medier for at finde dine informationer. I stedet for at have noget på computeren, noget i en kalender, noget i en notesbog, noget på en lap papir, kan du samle det hele i et mindmap – enten på computeren eller et lavet i hånden.