Brug hjernen

Det er med hjernen at vi tjener vores penge og alligevel ved vi mere om vores mobiltelefon end hvordan vores hjerne arbejder bedst muligt. De fleste af os har aldrig lært det, men der skal ikke så meget til at lære at bruge hjernen bedre. Små teknikker og metoder, som med baggrund i viden om hjernen, får os til at arbejde smartere.

Når vi ved hvordan vores hjerner arbejder kan vi hurtigt lære den vigtigste egenskab her i livet: lære at lære. Når vi først ved hvordan vi skal tilegne os viden, så vi kan ændre vores handlinger, er det der før kunne virke svært og uoverskuelig, pludselig nemt og sjovt – som livet burde være.

Det er ikke nok at vide noget fakta om hjernen: at den vejer så meget, at der er to hjernehalvdele, at neuronerne kommunikere med hinanden. Det svarer til at vide at der er to hjul, to pedaler og et styr på en cykel. Vi blive nødt til at vide, hvordan vi bringer de ting i bevægelse, så vi bliver brugere af hjernen og ikke passivt kigger på.

Det er hvad Brughjernen.dk handler om: at lære alle små teknikker omkring hjernen, så de bliver bedre i deres hverdag. Du vil kunne finde indlæg om hjernen. Der udbydes kurser. Du er velkommen til at deltage i diskussion eller bare læse lidt om, hvordan du kan forbedre din hjerne.