Buzan Mind Map

Med et Mindmap kursus fra Mads Brøbech kan du blive op til 20% mere effektiv i din hverdag og spare helt op til 90% af dine notater væk.

Buzan Mind Map er en notatteknik, som ved brug af nøgleord, symboler og farver understøtter hjernens måde at bearbejde informationer på. Det giver større overblik, større effektivitet og bedre hukommelse.

Teknikken kan bruges til notater, planlægning, præsentation, problemløsning, beslutningstagning, møder, idégenerering, strategi og vidensdeling.

Mindmap er dog mere end bare en notat teknik. Det er måden der tættest kopiere din hjernes måde at bearbejde informationer på. Det sker i et kaos af associationer, der springer rundt og er svære at fange. De lineære notater du altid har brugt, hjælper ikke din hjerne her. Der skal en anden struktur til, som hjælper hjernens dynamiske tilgang til at tænke.

Der skal billeder til, som hurtigt kan opsummere lange tekster og begreber. Der skal farver til, som øger indlæring og hukommelse op til 80% og der skal skæres ned på den megen tekst, så der ikke skal skrives så meget og læses så meget.

Tilmeld dig et kursus allerede i dag

Brug Hjernen afholder løbende kurser med Buzan Mindmap som omdrejningspunkt. De retter sig både mod studerende, vidensmedarbejdere og specialister.

Find et kursus der passer til dig, her: