Den Ultimative Eksamensguide

Få det rette mindset og præstér bedre. Her er teknikkerne, du skulle have lært for længe siden, for at det kunne blive lettere, at læse til eksamen.

Jeg er bange for, at jeg ikke kan huske det, som jeg skal huske, selv om jeg har forberedt mig.
Camilla P.
Studerende på CBS
Jeg bliver ret nervøs, når jeg er til eksamen, og det kommer til at fylde alt for meget.
Morten F.
Studerende på KEA
Selv om jeg laver en god plan, når jeg ikke mit eksamenspensum.
Lukas K.
Studerende på KU

Du læser sikkert dette, fordi du snart skal til eksamen – igen. Det er nok ikke første gang du skal til eksamen, ej heller sidste, og det er nok heller ikke første gang at du sidder med den følelse du har omkring den kommende eksamen. En følelse som stammer fra en eller anden frygt omkring din eksamen.

Det oplevede jeg selv, da jeg læste. Du kan opleve frygten som frygten:

 • for ikke at slå til
 • for ikke at være ordentligt forberedt
 • for ikke at få den rigtige karakter
 • for at lave fejl
 • for at glemme det jeg havde lært
 • for at svare forkert på stillede spørgsmål
 • for at misforstå opgaven

Denne frygt går fra anspændthed, over stress til angst og handlingslammelse. Heldigvis er der masser af ting, vi kan gøre ved denne følelse. Det er formålet med Brughjernens Ultimative Eksamensguide.

Jeg ønsker, at sætte dig i stand til at blive bedst muligt forberedt, så du er den bedste udgave af dig til din eksamen.

Mit navn er Mads Brøbech

For 12 år siden fandt jeg nogle teknikker, jeg ville have ønsket, jeg havde kendt til da jeg studerede og skulle til eksamen hele tiden. Nu har jeg i 10 år lært disse teknikker fra mig og lavet en guide til dig, så du nemt kan lære dem og få det fulde udbytte lige med det samme.

Den Ultimative Eksamensguide fra Brug Hjernen giver dig de værktøjer og teknikker, du skal bruge for at blive den bedste version af dig til eksamen! Er du klar til at få en god eksamen?

Jamen, jeg har ikke tid!

Du sidder lige nu og læser til eksamen, og føler ikke at du har tid til at lære noget omkring eksamenforberedelser. Håber du på det bedste? Eller er du klar til at sætte fokus på de rette teknikker, som rykker dig meget tættere på målet.

Hvis du springer over denne gang, svarer det til Formel 1-raceren, som springer sit pitstop over, fordi han har travlt med at vinde løbet. Men det betyder, at han slet ikke når i mål!

Den Ultimative Eksamensguide tager hensyn til, at du har travlt. Derfor er alle videoer korte, alle worksheets skarpe og alle planer lige til at bruge. Der er meget få ting, du skal læse – for det gør du jo masser af i forvejen.

Du kan tage det lidt ad gangen og lade dig inspirere til at gøre det bedre og anderledes fremover. Hvert enkelt element er tænkt som, at du kan implementere det umiddelbart i din forberedelse. Så du får mest mulig effekt på kortest mulig tid.

 

Myter om eksamenslæsning

Inden jeg lærte disse teknikker, troede jeg, som du måske også gør, at hvis jeg bare gjorde mig mere umage, så skulle det nok gå.

Jeg forsøgte at læse det hele fra A-Z. Altså som i alt. Der var ikke noget, som jeg måtte gå glip af, for så kunne jeg måske misse noget, som var vigtigt. Jeg ved nu, at jeg når jeg skal læse til eksamen skal jeg læse selektivt og finde det vigtigste først.

Når jeg læste meget, lavede jeg rigtig mange notater – og nogen gange ikke nogen overhovedet, fordi det var for overvældende. Jeg mistede hurtigt overblikket og vidste ikke hvor jeg skulle finde den nødvendige viden. Jeg ved nu, at jeg skal bruge så få ord som muligt, sat op i en struktur, som giver overblik.

Oven i hele den meget grundige forberedelse havde jeg også et ofte urealistisk mål om at få den bedste karakter. Et fokus, som bremsede mig i min udfoldelse af min viden, da jeg var min egen hårdeste dommer. Jeg ved nu, at jeg kan skifte fokus på processen eller opgaven, så frygten for karakteren ikke står i vejen for et godt resultat.

Måske har du også nogle historier af dine egne evner, dine ambitioner og din tilgang til eksamen, som skal revideres, så de arbejder med dig i stedet for imod dig selv.

Jeg troede faktisk altid, det skulle være svært at læse til eksamen. Nu kan jeg faktisk holde fri engang imellem med god samvittighed.
Sandra T.
Elev på Ørestad Gymnasium
Jeg fik et super godt overblik, og det gav mig en masse ro i maven. For jeg ved jo godt de fleste ting. Nu skal jeg bare vise dem!
Joachim A.
Studerende på SDU
Denne eksamensguide fik mig til at se på min eksamen og min viden på en ny måde, så nu føler jeg mig klar til at forsvare min bachelor.
Randi P.
Studerende på DTU

Det lærer du i Brug Hjernens Ultimative Eksamensguide

Hjernen: Du lærer hvordan hjernen bedst optager og huske viden, så du bedst mulig kan forberede dig – bevidst og med fokus.

Hukommelse: Du lærer hvordan din arbejds-, korttids og langtidshukommelse fungerer, og hvad du kan gøre for at optimere dem både før, under og efter eksamen.

Overblik: Du lærer hvordan du skaber overblik i dit pensum, i dine bøger og i et kapitel, så du ved, hvor hvad står og kan skabe sammenhænge i dit materiale.

Struktur: Du lærer at skabe en stærk struktur, som hjælper din hukommelse og gør det nemt for dig at finde den viden du har brug for – også når du er under pres.

Mindset: Du lærer, hvordan din egne tanker om din eksamen spænder ben for præstation. Du lærer hvordan du kan ændre fokus, så du får overskud og overblik.

Planlægning: Du lærer at lægge en realistisk plan. I det hele taget lærer du hvad det vil sige at planlægge, hvad du kan forvente at få ud af din plan og hvad du skal gøre, hvis du gør, hvis din plan skrider.

Pensum: Du lærer at angribe dit pensum på en anden og mere direkte måde, hvor du bliver mere fokuseret og mere selektiv. Både i forholdet til hvad du vælger at læser og hvad du vælger at huske.

Hukommelsessystemer: Der er mange forskellige hukommelsessystemer. Jeg har valgt de tre systemer, som gør det nemmest for dig at huske det du skal huske.

Let tilgængeligt indhold

Helt konkret får du disse ting i Den Ultimative Eksamensguide

 • 3 timers video delt op i 28 emnespecifikke videoer. Hvert klip er forsøgt holdt kort, så dit fokus holdes. Jeg har brudt tingene ned, så du får det vigtigste ,du skal bruge lige nu.
 • 5 skabeloner, som du nemt kan bruge til at planlægge din læseperiode, din eksamen eller din eksamensforberedelse. Så behøver du ikke selv at komme op med en plan, men kan bare kopiere eller ændre, så det bedst passer til dig og din måde at gøre tingene på.
 • 4 worksheets for at arbejde med dit mindset og din eksamensangst. Et worksheet består af nogle spørgsmål, som sætter fokus på, hvad du vil, og hvad som står i vejen.
 • 24 mindmaps som øger din læring. Hver video har et medfølgende mindmap, som du kan bruge til egne notater eller hurtigt repetere det som du har lært i videoen.

Hvad nu?

Du er nu nået så langt ned ad siden, at du skal tage en beslutning, om du vil lære på en ny og bedre måde, eller om du vil fortsætte på den måde du altid har gjort det på – med samme resultat til følge.

Du kan selvfølge også vælge at finde en mentor, men det vil ikke hjælpe dig med at lære mere effektivt – kun lære dig hvordan det specifikke fag fungerer. Du vil om 6 måneder igen sidde med det samme problem: En eksamen som gør dig presset. Desuden koster den tutor ofte meget mere end denne guide.

Et forløb hos en terapeut eller psykolog tager tid og koster noget mere end dette produkt men her vil igen ikke lære de teknikker, som vil øge din mentale kapacitet, dit overblik, din hukommelse og mindske din stress og angst.

Eller du kan tage en beslutning om at gøre noget ved den måde du griber tingene an på, så du allerede om få timer, vil have en anden tilgang til din måde at lære på, din måde at gå til eksamen på og forhåbentlig også dit endelig resultat af dine anstrengelser.

Den viden, den eksamenshjælp, du får nu, kan du bruge til alle dine kommende eksamener og du vil opleve at det bliver meget nemmere fremover.

Så du kan vælge at:

 1. købe Den Ultimative Eksamensguide fra 149,- kr.
 2. købe en terapeut eller en mentor til flere tusinde kr.
 3. gøre ingenting

 

Hvad hvis det ikke virker for mig?

At tage dette kursus svarer til at få en malersprøjte istedet for en almindelig malerpensel. Ikke en malerrulle, men malersprøjte. Din kapacitet vil øges væsentligt.

Men vil det så virke for mig? Kan jeg finde ud af at bruge disse nye værktøjer?

Prøv det af! Hvis det ikke er noget for dig, hvis du ikke får noget ud af det på noget plan, så får du pengene tilbage.

Jeg giver dig derfor 30 dages tilfredshedsgaranti. Inden for 30 dage, kan du få dine penge retur, hvis du ikke kan lide produktet. Du behøver ikke forklare hvorfor, du skal blot bede om pengene retur.

Jeg ved, at teknikkerne virker og at alle kan lære at bruge dem. Så kom og prøv dem.

Inkluderer fuld, ubegrænset adgang

 • 3 timers video delt op i 28 emnespecifikke videoer
 • 3 templates du nemt kan bruge
 • 4 worksheets for understøtte din læring og forberedelse
 • 24 mindmaps som øger din læring
Adgang til vores online forum, hvor du løbende kan får svar på dine spørgsmål og adgang til de bedste tips og tricks for at optimere din eksamensforberedelse og -præstation, samt adgang til en ugentlig live Q/A.